2023 BURÇ YORUMLARI

2023 BURÇ YORUMLARI

KOÇLAR

Sevgili Koçlar, dolu dolu bir yıl sizi bekliyor. Muhteşem bir değişim yılı içerisine adım atıyorsunuz. Sizin hikâyeniz 7 Mart’ta Satürn’ün Balık burcuna girmesiyle ve 2025’e kadar sizin 12. evinize geçmesiyle başlıyor. Buradayken, Satürn dikkatinizi içsel şifaya yönlendirecek ve size teslim olmayı öğrenmeye zorlayacak. 23 Mart’ta Plüton, Kova burcundaki yolculuğuna başlayacak ve insanlık, umutlar ve ideallerle ilgili 11. evinizi dönüştürecek. Dostluklar, arkadaşlıklar mercek altında. Bu yıldan itibaren, Pluto, topluluğunuz için bir lider olma yeteneğinizden yararlanmanızı istiyor. Gücünüzü iyiye kullanarak dönüşmeniz için fırsatlar sunacaktır.

Hayat sizin için 20 Nisan civarında gerçekten hızlanmaya başlayacak. Bu, Koç burcunda bir hibrit güneş tutulması gerçekleşeceği ve gerçekleşen bir dizi tutulmanın ilk tutulmasını başlatacağı zamandır. Burcunuzda bir tutulma meydana geldiğinde, dünyanız hiç beklemediğiniz anda değişebilir! 5 Mayıs’ta Boğa burcundaki kanlı ay-ay tutulması yükseldiğinde, bolluk ve başarıya giden yolunuz açılacak.

Jüpiter, 16 Mayıs’a kadar burcunuzda yer alacak. Hak hukuk ve adalete daha fazla önem vereceksiniz. İyimser bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizlere her alanda büyüme şansı sunacak. Jüpiter’in 16 Mayıs’ta Boğa burcuna geçişiyle maddi ve manevi değerleriniz konusunda şanslar elde edeceksiniz. Bu, nakit, gelir ve beklenmedik kazançlarda büyük bir artışa yol açabilir! Aşk kapıyı çalabilir.

Yoğun geçen yaz aylarını takip eden, Retro dönemleri çevrenize karşı duruşunuzu yeniden gözden geçirmenizi söyleyecek. Yeni bir siz ile 2024’ bambaşka biri olarak giriş yapacaksınız.

 

BOĞALAR

2023, şansın size akmaya başlayacağı bir yıl olacak. Bu yıl kendinizi yeniden inşa ederek geçireceksiniz. Mars retrosu 12 Ocak’ta sona erdiğinde, ikinci evinize yerleşecek ve kendinize değer vermeye, sizi ihtiyaçlarınız için savaşmaya ve Yeni Yıl başlarken daha fazla servet biriktirmeye itecek.

7 Mart’ta Satürn Balık burcuna geçerek, 2025 yılına kadar sizin arkadaşlık, sosyal çevreniz ve hayallerinizi temsil eden eve geçerek, yeniden gözden geçirmeniz gereken konuları gündeminize getirecek.

Jüpiter’in 16 Mayıs’ta sizlerin burcuna geçmesiyle kaçırdığınız fırsatları yakalayabileceğinizi göstermekte. Yapacağınız her atılım sağlam temeller üzerine kurulacak.

Kendinizi, Nisan ayına kadar artık işiniz olmayan şeyleri bırakırken bulabilirsiniz. 20 Nisan’da Koç burcundaki Hibrit güneş tutulması maneviyatla ilgili içe dönüşünüzü tetiklerken, gizli düşmanlıklara karşı mücadele gücünüzü arttıracak. Bununla birlikte, 21 Nisan’dan 24 Mayıs’a kadar Merkür Boğa burcunda geri hareket ettiğinde, sözlerinizin, planlarınızın gerçekliğinizle örtüşüp örtüşmediğini sorgularken bulabilirsiniz.

2023 deneyiminizin büyük finali, 28 Ekim’de Boğa-Akrep- hattındaki ay tutulmasının yedinci ortaklık ve eş evinizde olmasıyla yapıyorsunuz. Bu dönemde bir çok boğa ilişkileri ile ilgili değişiklikler yapmaya hazırlanacak. Kimileri yeni başlangıçlara adım atarken kimileri de artık çürümüş ilişkilerden özgürleşecek.  2024’e girerken kurduğunuz cesur cümlelere siz bile inanamayacaksınız.

 

İKİZLER

2023 yılında hayallerinizi nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi herkes izleyecek.

Sosyal çevrenizin genişlediği, daha aktif olduğunuz bir dönem sizleri beklemekte. Özellikle maddi konularda ortaklıklar, birliktelikler içinde olabilirsiniz. 7 Mart’ta Satürn Balık burcuna girecek ve önümüzdeki iki yıl için kariyer eviniz ile ilgili konuları gündeminize getirecek. Bu geçiş, özellikle kariyer seçimlerinizde değerinizi ortaya koymanız gerektiğini söylüyor. Geçtiğimiz yıl emeğinin karşılığını alamayanlar bu yıl takdir edildiği alanlara yönelebilir.

Bazı kayıplar, hastalıklarla olgunlaşma sürecini yaşayan ikizler bu yıl bol bol gezmek isteyecek. 5 Mayıs’ta Boğa burcundaki ay tutulması sağlık ve günlük rutinle ilgili altıncı evinizden göz kırpıyor. Yeni bir beslenme düzenine geçebilirsiniz.

22 Temmuz’dan 3 Eylül’e kadar Aslan’da geri giden Venüs iletişim evinize, yakın arkadaşlarınıza ve kardeşlerinize dikkat çekiyor. Aşırı harcamalara dikkat. 23 Ağustos’tan 15 Eylül’e kadar Merkür Başak’ta geri hareket ederken, dikkatinizi evde çözülmemiş sorunlara ve ihmal edilen sorunlara çekecek.

14 Ekim, hayat değiştiren bir aşk ilişkisinin başlangıcı olabilir, çünkü Terazi’deki yeni ay güneş tutulması beşinci tutku ve romantizm evinizde bir yangını körükleyebilir. Bu yıl sizin için sorumluluklarınızı yerine getirme ve hayallerinizi gerçekleştirme yılı.

 

YENGEÇLER

Bu yıl, özellikle bir Yengeç veya yükselen bir Yengeç iseniz, doruk noktası olan bir yıl. Tüm gizli düşmanlarınız ile yüzleştiğiniz, yorulduğunuz bir yılı geride bırakıyorsunuz.

Yılın ilk ayında hayatınızdaki kişilerle iletişimde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Malum Merkür Retro ile yeni yıla giriş yapıyoruz.

7 Mart’a kadar, Satürn diğer bir su burcu olan Balık’a girecek ve önümüzdeki iki yıl boyunca sizin dokuzuncu eviniz; eğitim ve maneviyat, yabancılar evinizde kalacak. Satürn sizi bakış açınız hakkında daha gerçekçi olmaya zorlarken, size uygulamalarınızda nasıl daha fazla disipline sahip olacağınızı ve inançlarınızda nasıl daha fazla ikna olacağınızı öğretecektir. 23 Mart’a kadar Plüton Kova burcuna girerek önümüzdeki 20 yıl boyunca ortaya çıkacak küresel bir değişimi başlatacak. Bu transit sekizinci eviniz, vergiler,krediler, yaratılış ve yıkım evinizi hedef alırken, kendinizi küllerden doğan bir anka kuşu olma yeteneğinizi kullanırken bulabilirsiniz. Bazı şeyler bitebilir ama daha iyi şeyler başlayacak. 23 Mart aynı zamanda Mars’ın Yengeç burcuna girerek size enerji, dayanıklılık ve motivasyon artışı sağlayacağı zamandır.

Jüpiter Koç burcunda 16 Mayıs’a kadar kariyeriniz, hedefledikleriniz konusunda genişlemeyi getirecek. Yeni sektörlerde iş sahibi olmanız açısından fırsatlar sunacak.

20 Nisan sizi kariyerinizde bir yol ayrımına getirecek, çünkü bu, Koç burcundaki bir Hibrit güneş tutulmasının kariyer evinizdeki etkisini deneyimleyeceksiniz. Ayağınızı yere sağlam bastığı projelerde var olmak isteyeceksiniz. 5 Mayıs’ta beşinci evinizde Boğa burcunda bir ay tutulması yükseldiğinde, gerçekten tutkulu olduğunuz şeyin peşinden gitmeye hazır hissedebilirsiniz. Aşkı özleyenler için fırsat olabilir.

Kuzey Düğümü, 17 Temmuz’da iddialı kariyer evinize girerek sizi zirveye kadar yönlendiriyor. 2023, kendinize bir isim yapabileceğiniz yıl.

 

ASLANLAR

Sevgili Aslanlar bu yıl sahneye çıkması için desteklediklerinizin ihaneti ile yeni yıla giriyorsunuz. Yollarını açtıklarınızın size zarar vermesi sizi üzmüş olabilir ama asla sizi yıkamaz.

Satürn 7 Mart’ta Balık burcuna girerken ve sonraki iki yıl boyunca sekizinci evinizde kalırken, bu yıl hayatınızdaki güç dinamiklerini değiştiriyor. Yeniden doğacaksınız. Kendinizi kısıtlanmış, baskı altında hissettiğiniz yerlerden özgürleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendiniz için ayağa kalkmanın ve gerekli sınırları belirlemenin zamanı geldi. Bu dönüşümü en çok ilişkileriniz hissedeceksiniz, özellikle 23 Mart itibariyle Plüton Kova burcuna girdiğinde. Kova Plüton geçişi, ortaklıklarınızı gündeme getirerek dönüştürecek. Mars ayrıca 23 Mart’ta İkizler‘deki yolculuğunu sonlandıracak, Yengeç’e girecek ve 12. evinizi aktive edecek. Yıl ilerledikçe, kendinizi daha içe dönük, düşünceli ve şifayı kucaklamaya istekli hissedebilirsiniz.

Özellikle 16 Mayıs itibariyle Jüpiter’in Boğa Burcu’na geçişi sizin için çok özel bir deneyimi olacak. Bu yıl sizin için 12 yıl sonra gelen bir fırsatı müjdeliyor. Jüpiter’in etkisini en tepenizde, kariyer ve hedefler evinizde yaşayacaksınız. Şimdi sizin sahnede parlama zamanınız.

Terazi – Koç aksında yaşanacak tutulmalar; eğitim, öğretim, iletişim, yurtdışı, konuları gündeminize gelebilir. Özellikle Jüpiter Koç döneminde hak hukuk adalet konuları sizler açısından önem kazanabilir. 24 Temmuz Venüs Aslan burcunda retro hareketi yapacak kendinizi motive ettiğiniz alanlarınızla ilgili neyi sevip sevmediğinizi sorgulatabilir. 3 Eylül’e kadar Venüs Aslan burcunda geri hareket ederek benlik algınızı sarsabilir. Kendinizi her zamanki kadar çekici hissetmiyorsanız, kendinize yüklenmeyin.

2024’e ask ve kariyer evinizdeki gelişmeler ile gireceksiniz.

 

BAŞAKLAR

2023, kariyerinizde bir dönüm noktasına gelmek üzere olduğunuzu söylüyor, Sıkı tutunun. Yeni Yıl, Mars’ın İkizler’de geri hareketiyle başlıyor ve nihayet 12 Ocak’ta sona eriyor, bu da gezegenin hırs duygunuzu ve kariyer hedeflerinize olan bağlılığınızı yenileyeceği anlamına geliyor.

Bu seneki tutulmalar Terazi-Koç aksında gerçekleşecek, yani kazanç kapılarınızı tekrardan revize etmek isteyeceksiniz.

Satürn Balık burcuna girecek ve sizi ilişki dinamiklerinizin nasıl işlediği konusunda daha gerçekçi olmaya zorlayacak. Önümüzdeki iki yıl boyunca Satürn, güveninizi gerçekten kazanmış insanlara (ve tam tersi) uzun vadeli taahhütlere öncelik vermenizi teşvik edecek. 23 Mart’a kadar Pluto, altıncı eviniz olan; rutinleriniz ve sağlık ve birlikte çalıştıklarınızı temsil eden evinize bir dönüşüm başlatacak. Bu yıl, günlük rutinlerinizde ve sağlığınız konusunda nasıl daha verimli ve amaçlı hale geleceğiniz hakkında daha fazla şey öğretecek.

20 Nisan Koç burcundaki hibrit güneş tutulması, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci ev konularınızı gündeme getirecektir. Alma verme dengenizi gözden geçirmelisiniz. 5 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek bir ay tutulması üçüncü evin temsil ettiği, iletişim, kardeşler yakın akrabaları gündeminize taşıyabilir.

24 Temmuz Venüs Aslan burcunda retro hareketine başlayacak, kendi değerlerinizle alakalı yaptığınız egosal davranışlarla yüzleşme yaşayabilirsiniz

2024’e girerken hayatı akışına bırakmayı öğrenmiş olacaksınız.

 

TERAZİLER

2023, birçok zorluğun yanı sıra büyük başarılar için fırsatların da yılı olacak. Bir terazi olarak hayatınızın her alanında denge kurmak istemektesiniz. Özelikle ilişkiler konusu sizler için çok değerli. Bu sene tutulmalar sizin burcunuzda ve artık kendi kişisel alanınızı değiştirme vakti.

Jüpiter’in 16 Mayıs’a kadar karşıt burcunuzda yer alması size her türlü ikili ilişkide kendi varlığınızı nasıl ortaya koyacaksınız bunu öğretecek.

Satürn Balık burcunda altıncı evinizi günlük faaliyetlerinizi, sağlıklı yaşam sitilinizi aktive edecek.

23 Mart Plüton Kova burcuna geçişiyle eğlence anlayışınız, çocuklarla ilgili konular, kendinizi yaratıcı olarak ortaya koyma ve neşeyi hayatınıza katma ile ilgili ne varsa köklü değişimler gerçekleştirebilirsiniz.

Koç burcundaki hibrit güneş tutulması yedinci eviniz olan ortaklık ve eş evinizi tetiklerken, hayatınızın yepyeni bir bölümüne giriyor olabilirsiniz. Bir kişiyle vedalaşırken, bir başkasının da hayatınıza girmesi için alan açmış olursunuz.

Kuzey Ay Düğümü 17 Temmuz’da Koç burcuna girerek sizi daha sağlıklı ve daha istikrarlı ilişkilere yönlendiriyor. Bağlanma veya kaçınma içgüdünüzün üstesinden gelin.

14 Ekim’de Terazi burcundaki yeni güneş tutulması yepyeni bir bölümü başlattığında, kendinizi daha önce bulunduğunuzdan çok farklı bir yaşam evresine girerken bulabilirsiniz.

2023 aşkta ve dostlukta standartlarınızı yükselteceğiniz yıl, artık tahammül etmek zorunda olmadığının farkına varacaksın.

 

AKREPLER

2023, ilişkinizi sevgi, yaratıcılık ve kendini ifade etme ile rafine ettiğiniz yıl olacak.

Yönetici gezegeniniz Mars, son beş aydır İkizler burcunda geriliyor ve 12 Ocak itibariyle, doğrudan tutkulu sekizinci evinizde durarak güç duygunuzu yenileyecek ve kendi hayatınız üzerindeki otoriteyi güçlendirecek.

Tutulmalar Terazi Koç aksında gerçekleşecek. Yani sizler için sırların olduğu alan önemli hale gelecek. Kendinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçireceksiniz. Derinlerde yatan ilişkilerle alakalı korkularınızla yüzleşeceksiniz. 7 Mart Satürn Balık burcuna geçiş yapacak. Aşk, çocuklar, eğlence ile ilgili alanınızda kısıtlamalar yaşayabilirsiniz.

23 Mart Plüton Kova seyrine başlayacak. Ev aile yuva konuları sizler için köklü değişimlerin olacağının habercisi olacak.

21 Nisan’dan 24 Mayıs’a kadar Merkür Boğa burcundaki yedinci eviniz olan; ortaklıklar ve eş evinizde geri hareket ettiğinden, ilişkilerinizde yeniden ele alınması gereken konular gündeme gelebilir. Bu özel Retro, sizi devam eden çatışmaları çözmeye ve eski sevgililerle kapanış bulmaya zorlayacak. 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki kanlı ay tutulması sizi kaderinizin eşiğine getirdiğinde, bir sonraki hikâyeye başlamak için bir hikayeyi bitirmeye hazır olabilirsiniz.

24 Temmuz Venüs Aslan Retro hareketi ile toplum içinde nasıl göründüğünüz konusunda sizleri sorgulatacak. Gerçekten neyi başarmak istediğinizi yeniden düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

Güçlü bir dönüşümle 2024’e giriş yapacaksınız.

 

YAYLAR

2023 Terazi Koç aksında gerçekleşecek tutulmalar ise arkadaşlık, sosyal ilişkiler, aşk, çocuk gibi alanlarda kendi yaratıcılığınızı ortaya koymanız açısından size fırsatlar sunacak

7 Mart Satürn Balık seyri ata ve ata kökleri, eviniz, yuva dediğiniz alanlarla ilgili size daha fazla sorumluluk aldırtabilir. Aile büyüklerinin sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca, kişisel yaşamınıza daha olgun bir yaklaşım benimsemenizi teşvik edebilir

23 Mart’a kadar Pluto Kova burcuna geçerek düşünme ve iletişim şeklinizi dönüştüren bir geçiş başlatacak. Zihinsel analiz evinizdeki Pluto ile gerçekler ve ayrıntılar söz konusu olduğunda daha derin bir netlik duygusu kazanıyorsunuz.

Kuzey Ay Düğümü, 17 Temmuz’da Koç burcuna girerek 2023’ü kendinizi ifade ederek ve romantik arzularınızı gerçekleştirerek geçirmeye teşvik ediyor. Beşinci ev olan aşk ve yaratıcılık evinize aşkı getiren Kuzey Düğümü ile, tek gerçek aşkınızla tanışabilir, bir sonraki sanatsal şaheserinizi üretebilir ve hatta ebeveyn olabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs Aslan burcunda 22 Temmuz’dan 3 Eylül’e kadar dokuzuncu ev konularında; hak, hukuk adalet ve yurtdışı başvurularınızda bürokrasinin engeline takabilirsiniz.

2024’e kendini kanıtlama arzusuyla başlıyorsun.

 

OĞLAKLAR

2023’e enerji yüklü bir giriş yapıyorsunuz. Gücünüze dokunun! 3 Şubat’ta Oğlak burcundaki Merkür gerilemesi nihayet sona erdiğinde, kendi adınıza kararlar almak için çok daha güçlü bir konumda olacaksınız. İhtiyaçlarınızı dinlemek ve iç sesinizi duymak için kendinize zaman tanıyın.

2023 tutulmalar Terazi Koç aksında olacak. Toplumsal kimliğiniz, kariyeriniz, aile ev, yuva alanlarınızla alakalı köklü değişimler gündeminizde olabilir. Bu alanlarda radikal kararlar almaya zorlanacaksınız. Aile ile ilgili sorumluluğunuz artacağı gibi, gayrimenkulleriniz de gündeme gelebilir.

Yönetici gezegeniniz Satürn, 7 Mart’ta Balık burcuna girdiğinde, önümüzdeki iki yıl boyunca üçüncü eviniz olan iletişim evinizi ve yakın arkadaşlarınızı gündeminize taşıyacak. Bu transit, sizi aklınızı dürüstçe konuşmaya ve söylediklerinizin (ve söylemediklerinizin) sorumluluğunu almaya teşvik edecek.

23 Mart Plüton Kova geçişi ile maddi ve manevi kaynaklar, kişisel değerleriniz, refah düzeyiniz konusunda yapılandıracağınız bir dönem içinde olabilirsiniz. Beslenme şeklinizi tamamen değiştireceksiniz. 24 Temmuz Venüs Aslan Retro seyri, başkalarının maddi kaynaklarının kullanım konusunda sizleri zorlayabilir ve aşk hayatınızdaki toksik kalıplardan kurtulmaya zorlayacak. Yaptığınız lüks harcamaların ödemeleri gündeminizde olacaktır.

Kuzey Ay Düğümü 17 Temmuz’da Koç burcuna girerek sizi aile dinamiğinizi güçlendirmeye ve köklerinize dönmeye teşvik ediyor. Evinizi sevin. Bahaneler üretmek yerine, meseleleri kendi elinize alın ve her zaman istediğiniz kişisel hayatı tezahür ettirmeye başlayın.

 

KOVALAR

Her şey 7 Mart’ta Satürn’ün önümüzdeki iki yıl boyunca kalacağı Balık burcuna girmesiyle başlar. Rahat bir nefes alın, çünkü Kova burcundaki Satürn’ün size getirdiği birçok zorluğun üstesinden geldiniz. Bu geçiş sizi asla yapabileceğinizi düşünmediğiniz şekillerde daha iyi hale getirmeye itti, bu yüzden sırtınızı sıvazlayın. Ancak, yaratılış ve yıkım gezegeni Pluto da 23 Mart’ta Kova burcuna gireceği için macera daha yeni başlıyor. Bir kuyruklu yıldız gibi Dünya’ya doğru ilerleyen ruhsal devrim.

Terazi Koç tutulmaları ise sizleri, yakın çevreniz, iletişim, hak, hukuk, adalet yabancılar konularında yeni gündemler getirecek. Bu süreç ufkunuzu genişletebilir. Farklı kültürlere olan ilginiz artabilir seyahat planları yapabilirsiniz.

Bununla birlikte, Venüs 24 Temmuz’da karşıt burcunuz olan Aslan’da geri hareket ettiğinde, ilişkilerinize aydınlatıcı bir ışık tutacak. Kırık kalpleri onarmak ve hatalarınızdan ders çıkarmak için zaman harcayın. Bu gerileme, geçici ayrılıklara ve eski sevgililer ve eski arkadaşlarla şans eseri karşılaşmalara yol açarak size biraz kapanma şansı verebilir.

28 Ekim’de Boğa burcunda bir ay tutulması gündeminize ailenizi, evinizi ve köklerinizi taşıyacaktır. Kendinizi evde daha fazla sorunu çözerken ve aile dinamiğinizi iyileştirirken bulabilirsiniz. Eskiden ev gibi hissettiren ama artık hissettirmeyen şeyleri bırakmanız gerekebilir. Yeni bir dönem başlıyor sizin için.

.

BALIKLAR

Hikayeniz yeni başlıyor.!

7 Mart’ta kader, karma ve olgunluk gezegeni Satürn Kova burcundaki yolculuğunu sonlandıracak ve önümüzdeki iki yıl boyunca kalacağı Balık burcuna girecek. Bu soğuk ve mesafeli gezegeni çevreleyen keskin enerji bahanelerinizi delip geçeceğinden, bu sizi Satürn’ün mikroskobu altına sokacak. Satürn iş başındayken, ona elinden gelenin en iyisini yapmalı ve hak ettiğinde eleştiriyi kabul etmelisiniz.

23 Mart’a kadar, dönüştürücü Pluto Kova burcuna girecek ve 12.evinizi yoklayacak. Sadece derin bir psişik enerji kaynağına girmekle kalmıyor, aynı zamanda yüksek benliğinizle olan ilişkinizin derinliklerine de dalıyorsunuz. Yalnızlığın gücüne alışmayın.

20 Nisan’da, Koç burcundaki hibrit güneş tutulması para ve öz değerle ilgili ikinci evinizde yeni bir sayfa açarken, mali durumunuzda bir değişiklik için hazırlanıyor olabilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmenin zekice yollarını buluyorsunuz.

16 Mayıs’ta Jüpiter Boğa seyriyle yakın çevrenizden destekler göreceksiniz. Kendi işinize sahipseniz size fayda sağlayacak kalıcı anlaşmalar olabilir.

Ekim ayı, önemli tutulmalarla dolup taşıyor. Her şey, 14 Ekim’de Terazi’de güneş tutulması ile başlıyor ve sekizinci evinizde bir dönüşümü çağrıştırır. Gelir gider kaynaklarınız arasındaki dengenin önemine varabilirsiniz. 28 Ekim’de Boğa burcunda bir kanlı ay tutulması üçüncü evinizi tetiklerken, ticari anlaşmalar, kardeşler, yakın akrabalar gündeminizde olacak. Sosyal medyada ilginç fikirlerle sizi göreceğiz. 2024’e daha özgüvenli gireceksiniz.

 

Yıldızın Daima Parlasın🌟

Gülden Güneren

Karma Astrolog

 

@gulden_guneren

www.guldenguneren.com

Danismanlik icin:

info@guldenguneren.com 📩

#guldenguneren #yıldızındaimaparlasın #karmaastrolog