8 Nisan 2024  Koç Burcunda Tam Güneş Tutulması

“Şifa yaralarımdan içeri giriyor.”

19° Koç Burcu Sabian Sembolü; “Kışın kuşları besleyen genç bir kız

 

Koç burcunun o masum çocuksu enerjisi hissediliyor bu sabian sembolünde.

Karşılık beklemeden vermek. Bencillikten uzakta, uzlaşmacı bir hal ile umutları beslemek çok önemli.

Veren el daha çok alır. Bu tutulma ile birlikte, gösteriş olsun diye değil içinizden geldiğince çevrenize yardım eli uzatıyor olmanız önemli.

Bu sembolden de anlaşılabileceği gibi, umutların yitip gittiği, en karanlık anlarda bile Yaradan’ın şefkatli elinin üzerimizde olduğunu unutmayın. Yalnız değilsin.

İyilik bulaşıcıdır, bugünden itibaren yapacağın karşılıksız her iyilik senin de enerji alanında büyüyecektir. Ego yapmadan kibirden uzak dokunmalısın kimi hayatlara. Doğaya, hayvanlara, ihtiyacı olanlara. Başkaları için zaman ayırabiliyor olmak, emek vermek bu duyguların sende yaratacağı hisleri gözlemle. Kimin yarasına merhem oluyorsan, kendi yaralarında içten içe iyileşiyor olacaktır.

 

19° Koç Burcunda Tam Güneş Tutulması. Merkür Retro’su gölgesinde Chironyen bir tutulma yaşıyoruz. Çok güçlü ve uzun vadeli etkileri olan bu tutulma hayatlarımızda ve Dünyada önemli rol oynayacak.

Türkiye’den gözlemlenmeyecek olan bu tutulma, başta Amerika, Kanada, Güney Pasifik ve Meksika’dan görülecek.

Amerika için zorlu yılların başlangıcını tetikleyecek önemli bir tutulma. Dünyada dengeleri değiştirecek günlere ilerliyoruz.

19° Koç Burcunda gerçekleşecek bu tutulmanın yükseleni Akrep burcunda. Değişim ve dönüşümün kimileri için ızdıraplı olacağını gösteriyor. Şifa yaralarımızdan içeri girecek. 19’lar bizim için önemli. Tutulma anında Ay-Güneş-Chiron ve Jüpiter 19 derecede.

Tarotta 19 derece “Dünya” kartı ile sembolize edilir. Yeni bir hayatın başlangıcını müjdeler. Kafandaki soru işaretlerinin neden olduğu karanlığın aydınlığa çıkacağı müjdeleyicisidir. Bu tutulmada, zorlayıcı etkileri yanı sıra uzun vadede, hep kurtulman gerektiğini bildiğin ama bir türlü yapamadığın konularda özgürleşme, dönüşüm gücü bulacağını söylüyor.

Kimi geçmiş yaralar kanarken, şifasıyla birlikte gelecek. Dil yarası kolay unutulmaz.! Kendin için nasıl bir hayat istiyorsun karar vermelisin.

Ateş elementi Koç burcundaki bu tam Güneş tutulması bizi “sabır” erdemi ile sınayabilir. Baş bölgemize dikkat etmeliyiz. Çarpma sonucu, baş, boyun,yüz yaralanmaları, ani beyin kanamaları, göz problemleri, ateşli hastalıklar, iltihaplanmalara dikkat edilmeli. 6. Evde gerçekleşecek Chironyen etkili bu tutulmada sağlık sektörü ve kimi hastalıklar ile ilgili de gelişmeler kaydedilebilir. Sivil toplum örgütleri ve sağlık çalışanlarıyla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkili ilişkiler ve ortaklıklar evinde Uranüs-Jüpiter kavuşumu kimi ilişkileri aniden bitirebilir, dürüstlük sınavından geçirebilir. Açık düşmanlıklar açısından bakacak olursak, Türkiye, kimi ülkelerle ani ve beklenmedik gelişmeler deneyimleyebilir.

Mars haritanın 4. Evinde Satürn ile kavuşuyor, bu da ülke topraklarında zorlayıcı bir enerjiyi açığa çıkarıyor. Sularla ilgili sınavlar, askeri gerginlikler, denizlerde kimi gergin durumlar, tektonik hareketlilikler gözlemlenebilir.

Güneş Tutulması sonrasında da Nisan ayı önemli etkileri ile gündemimizde, unutulmayacak ve iz bırakacak bir ay olacak.

Hayatımızda tüm olan her şeyin kolaylıkla güzellikle olmasını temenni ederim.

 

 

Yıldızın Daima Parlasın

Gülden Güneren

Karma ve Sabian Astrolog

 

KOÇ BURCUNDA TAM GÜNEŞ TUTULMASI YÜKSELEN BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ BURCU

Kendi burcunuzda gerçekleşecek tam Güneş tutulması sizin için kadersel etkileri taşıyor. Hayatınıza sporu eklemek isteyebilirsiniz. Birkaç gün baş ağrısı ve göz hassasiyeti olabilir bol su tüketmelisiniz. Güçleniyorsunuz. Kariyer konusunda yeni karalar alma arifesinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yapıcı tavır içinde olmanız size kazandıracaktır. Hayatın tadını çıkarın.

 

BOĞA BURCU

Koç burcundaki tam Güneş tutulması ile, bilinç altınızın derinliklerine süpürdüğünüz kimi konularla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.  Sizden gizlenen kimi konular önünüze düşebilir, ani ve fevri tepkiler vermeyin lütfen. Ruhen ve bedenen şifalanma dönemindesiniz. Kabuk değiştirmeden önceki son aşamadasınız. Korkularınızla yüzleşmelisiniz. Eğer içinizden birine güvenmek gelmiyorsa dikkat, hislerinize kulak verin. Hırsızlıklara dikkat.

 

İKİZLER BURCU

Sevgili yükselen İkizler, koç burcundaki güneş tutulması ile arkadaşlıklarınız, hayalleriniz mercek altında. Siz sosyalleşmeyi seven kişilersiniz. Neşeli yapınızla arkadaş grupları içerisinde ani beklenmedik flörtleşmeler işleri karıştırabilir, dikkat! Bağlı olduğunuz kimi kurum ve dernekler ile beklentisizce yapacağınız yardımlar önem kazanacaktır. Hayallerinizi besleyin. Sizi kimsenin sınırlamasına izin vermeyin.

 

YENGEÇ BURCU

Yorgun yengeçler, Koç burcundaki Tam Güneş tutulması ile kariyer eviniz gündeminizde. Kimileriniz yeni iş fırsatları ile yeni bir kariyere yelken açabilirsiniz. Başarılarınızın tadını çıkarın. Hak ettiniz. Ama yine aile ve iş arasında sıkışıp kalanlara tavsiyem, bu sefer kalbinizin sesini değil, beyninizin iç sesine kulak verin. Hak ettiklerinizi yaşama vakti geldi. İş yerinde sorun yaşayanların yavaş yavaş değişiklik vakti. Unutmayın her olumsuz gibi görünen olay aslında sizi yeni güzel bir olaya yönlendiriyordur. Kendinize inanın.

 

ASLAN BURCU 

Sevgili yükselen Aslanlar, Koç burcunun bu öncü enerjisindeki Güneş tutulmasıyla daha da parlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bir süredir yorgunsunuz. Kimseye zorlandığınızı göstermeden sahnede kükremeye devam ediyorsunuz. Sizin için dinlenme, soluklanma zamanı. Bu tutulama ile uzak yolculuklar, vize pasaport işlemleri, yükseköğrenim ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kimileriniz karşınıza çıkan yeni eğitim fırsatlarını değerlendirebilir

 

BAŞAK BURCU

Koç burcundaki tam Güneş tutulması ile alma- verme dengeniz gündeminizde. Ortak gelirler, vergiler, bankacılık işlemleri, finansal konularınız gündeminizde olabilir. Girişim öncesinde aceleci davranmayın, ani fevri kararlar vermeyin lütfen. Kimi miras, nafaka sorunlarınızda iyileşen koşullar gözlemlenebilir. Olmanız gereken operasyonları yada ufak müdahaleleri geciktirmeyin.

 

TERAZİ BURCU

Sevgili yükselen Teraziler, Koç burcunda gerçekleşen tam Güneş tutulması sizin ikili ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşiyor. Evlilikler, ortaklıklar konusunda bazı gelişmeler deneyimleyebilirsiniz. Tamam mı devam mı? İçinize doğanların doğruluğu ortaya çıkacak. Açık düşmanlıklara açık bir dönemdesiniz, mutluluğunuzu sosyal medyada paylaşmayın. Dikkat.

 

AKREP BURCU

Koç burcundaki tam Güneş tutulması ile gündelik hayatınızın temposu hareketleniyor. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı anlayışlı ve sabırlı davranmanız önemli. Kimi ani ve beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Laf sokmayın lütfen. Yeni bir rutin oluşturmak isteyenlerinize sağlıklı beslenmek için harika bir fırsat sunuyor bu tutulma. Evcil hayvanı olanlar, onların sağlık sorunları ile yakından ilgilenebilir.

 

YAY BURCU

Aşk, flörtler, çocuklar evinizde gerçekleşen tam Güneş tutulması kimi gizli saklı ilişkileriniz gün yüzüne çıkartabilir. Arkadaşlıkların flörte dönüşebilme potansiyeli var. Ani kararlar verme lütfen. Çocukları olanlar, onlarla keyifli zaman geçirebilir, yeniden güzel bağ kurabilir. Yeteneklerinin farkında olan yükselen Yaylar için bu Güneş tutulması ile görünür olma zamanı.

 

OĞLAK BURCU

Koç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması gündeminize ailenizi, taşınmaz mallarınızı, yuvanızı taşıyabilir. Aile içerisinde kimi eski konular gündeme gelebilir, daha yapıcı olmaya çalışın lütfen. İncindiğiniz yerden incitmeye çalışmak çözüm olmayabilir. Kariyeriniz için ailenizle gerginlik yaşamak akıllıca olmayabilir.

 

KOVA BURCU

Sevgili yükselen Kovalar gündeminizde kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, komşularınız, kısa yolculuklarınız, bazı yazışma ve antlaşmalarınız olabilir. İletişim trafiğinizin çok yoğun olacağı bir döneme adım atıyorsunuz. Kardeşleriniz ile yolculuğa çıkmayı planlayabilirsiniz. Detaylara dikkat, hala Merkür Retro. Yeni iş anlaşmaları için sözleşmelerinizi iyice okuyun.

 

BALIK BURCU

Koç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ile gelir gider tablonuzda durduğunuz yeri bir kez daha sorgulayabilirsiniz. Almayı çok istediğiniz bir şeye sahip olabilirsiniz. Yeni bir yatırıma adım atmadan önce iyice inceleyin, hızlı karar vermeyin.  Gelirinizde gözle görülür bir artış görüyor olmak kendinizi biraz daha güvende hissetmenizi sağlayacak.