Balık Burcunda Dolunay ( 10.09.2022)

10.09.2022 Balık Burcunda Dolunay

“Suyun gücü ile yeniden doğuyorum.”

17° Balık Burcu Sabian Sembolü ; “ Dev bir Çadır ”

 

Bu Yeni Ayın sabian sembolü, balık dolunayı ile birlikte aynı düşünce, ihtiyaç ve fikirlere sahip kişiler ile bir araya gelebileceğiniz bize haber veriyor.

Kendin gibi olanlar ile bir araya gelme zamanı. Yalnız olmadığını, İlahi olanın koruması altında seninle birlikte aynı enerji kanalından doğanlar ile birlikte yeniden bir araya gelip kendini güvende ve sevildiğini hissedebileceğin bir döneme doğru ilerliyorsun.

17° Balık Burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay, Mc ve Ic noktalarına yakın gerçekleşiyor, geçmiş ve geleceğin önümüzdeki güleri şekillendireceğini  görüyoruz.

Marsın bu dolunaya dik açı yapması askeri konuları gündeme getirirken, üzerimizde farklı bir stres oluşturabilir. Toplanma alanlarında oluşabilecek gereksiz gerginliklere karşı dikkatli olunmalı. Saldırı, çatışma ve şiddet eylemleri gözlemlenebilir, kalabalık ortamlarda dikkatli olunmalı.

Retro hareketine başlayacak olan Merkür’ün Jüpiter karşıtlığı ülke topraklarında ani ve beklenmedik gelişmeleri, yanlış söylemlerin hızlıca büyüyebileceğine işaret ediyor.

Zihinler bulanık, dumanlı adeta. Konsantre olmakta zorlanabilir, kelimeleri doğru şekilde bir araya getiremeyebiliriz. Kendimizi istediğimiz gibi ifade edemeyebiliriz. Kimileri alkol ve madde kullanımına sığınabilir.

Diplomatik sorunların sahne alacağı bu dönemlerde, hükümet ve muhalefet arasındaki gerginlik hissedilebilir şekilde artabilir.

Neptün hattında gerçekleşen dolunay, aşırı yağışlar ve ani su baskınlarına karşı uyarıda bulunuyor. Gaz kaçaklarına ve termik santrallerine dikkat.

Uranüs desteğini alan dolunay ile ani güzel gelişmelerin hayatımıza kadersel yön vereceğini söyleyebilirim.

Ruhunuzun haykırışına kulak verin.

Bu dolunay ile birlikte kendinizi geri plana attığınız yerlerden çıkmak isteyeceksiniz, kendinize kötümser senaryolar yazdığınız tüm olasılıkları artık yıkmak ve yeniden umut dolu yeni bir hayat senaryosu yazmak isteyebilirsiniz.

Hayal gücünüzü kullanın. Yaratıcılığınızın akmasına izin verin.

Bu dolunay sonrasında bağımlılıklarınızdan, geçmişin acı dramlarından, o derinlere gömdüğünüz aşk acılarından, sahip olmadığınız evin hayal kırıklığını, en derin korkularınızı özgürleşmeyi seçeceksiniz.

Kapatın artık eski defterleri… sizi, en derin yaralarınızı kanatmaktan başka bir işe yaramadılar.

Yepyeni bir siz, suyun gücü ile yeniden yükseleceksiniz. Her zorluk sizin gücünüzü yeniden elinize almanız içindir, pes etmek için değildir.!

Yaradan’ın en güzel parçası olduğunuzu ve koşulsuzca sevilip korunduğunuzu hatırlayın.

 

Yıldızın Daima Parlasın🌟

Gülden Güneren

Karma ve Sabian Astrolog

@gulden_guneren

www.guldenguneren.com

 

Danismanlik icin:

info@guldenguneren.com 📩

#guldenguneren #yıldızındaimaparlasın #astrıoloji #karmaastrolog #sabianastrolog

 

 

Balık Burcunda Dolunay’ın Burçlara Etkisi

 

KOÇ: Bilinç altınıza sıkıştırdığınız tüm yükler ile yüzleşme ve şifa zamanı. Haberci rüyalarınızı göz ardı etmeyin lütfen. Eski defterleri açmak kimseye iyi gelmemiş size de iyi gelmez. Yeniden doğun derinlere gömdüğünüz acılarınızdan. 

BOĞA: Bu dolunay ile arkadaş çevrenizde olan bitenlerin daha çok farkına varabilirsiniz. Belki artık sizi ayağınızdan çeken arkadaşlarla yol ayrımı vaktidir. Bu dolunayda hayallerinizi yazın bir deftere.

İKİZLER: Bu dolunay ile kariyer hayatınız ön planda olacak. Güzel sürprizler keyfinizi yerine getirirken, aileniz ile daha çok ilgilenmeniz gerekebilir.

YENGEÇ: Balık dolunayı ile birlikte yurtdışı gezileri, yabancılar ile ilgili gelişmeler , yüksek eğitim fırsatları kapınızı çalabilir. Siz gezdikçe dedikodu kazanları kaynayacak boş verin, o kadar hak ettiniz ki. Bu dolunayın tadını çıkarın. Kaçırdığınızı düşündüğünüz eğitim ve bazı sürprizler yeniden kapınızı çalabilir.

ASLAN: Balık dolunayı sizin ortak gelirler evinizi aydınlatıyor. Ani ve güzel sürprizler ile ihtiyacınız olan o kredi, ya da yatırım yüzünüzü güldürebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı unutmayın lütfen.

BAŞAK: İlişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşen bir dolunay var. Kimilerinin kapısını eski askları çalarken, kimileri sorunlarının daha da görünür hale geldiğini fark edebilir. Kafa karışıklığına en güzel çözüm bu dönemde karar vermemek.

TERAZİ: Bu dolunay ile birlikte günlük rutininize daha çok su eklemeyi deneyin lütfen. Su tüketimini arttırmak önemli. Sağlıklı beslenme programları size cazip gelebilir. Bilmediğiniz yeni bir ilaca başlamak için acele etmeyin.

AKREP: Balık dolunayı aşk evinizi aydınlatırken, kimileri beklenmedik güzel karşılaşmalar yaşayabilir. Çocukları olanlar, onların gelecekleri ile ilgili yeni kararlar alabiliriler.

YAY: Eviniz, yuvanız ve ebeveynleriniz gündeminizde olacak. Bu dolunay il birlikte ev içinde yeni tamirat tadilat ve yenilikler olabilir. Kimleri alım satım fırsatı gündeme gelebilir, Merkür Retro aman sözleşmelere dikkat.

OĞLAK: Kısa yolculuklar, eğitim, ticaret ve kardeşler ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Tüm anlaşma sözleşme ve eğitim ile ilgili evrakları bir çok kez gözen geçirmenizi tavsiye ederim.

KOVA: Kendi gelir kaynaklarınızı arttırabileceğiniz, yeni gelir kaynaklarının tatlı sürprizini yaşayabileceğiniz bir dolunay.  Elinize geçen parayı hızlıca harcamayın lütfen.

BALIK: Sizin burcunuzda gerçekleşen bu dolunayda artık yepyeni bir siz perdelerin ardından büyük bir ihtişam ile yeniden doğuyor.  Yaşamınızda büyük değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara açık günler, kelimeler dikkat edin.

 

 

Yıldızın Daima Parlasın

Gülden Güneren

Karma ve Sabian Astrolog

 

@gulden_guneren

#guldenguneren #yıldızındaimaparlasın #astroloji