02 Ekim 2024 Terazi Burcunda Halkalı Güneş Tutulması ve Burçlara Etkisi

02 Ekim 2024  Terazi Burcunda Halkalı Güneş Tutulması

“Olanı olduğu gibi kabul ediyorum.

Varlığımı Onurlandırıyorum”

 

10° Terazi burcunda gerçekleşecek olan halkalı güneş tutulması, Güney Amerika’nın büyük bir bölümü ve Kuzey Amerika’nın bir kısmında, Pasifik ve Atlantik de gözlemlenecek. Ülkemizden gözlemlenmeyecek olan tutulmanın domino taşı etkisi kendisini bu yıl içerisinde hissettirecek.

144 nolu Saros döngüsündeki bir önceki tutulma 2006 da gerçekleşmişti. Bu yılda, hayatınızda başlayan biten olayları gözlemleyin lütfen. Kimileri benzer durumlar deneyimlerken, kimileri de haritadaki yerleşimlere göre, o yıllarda deneyimledikleri olayların sonuçlarını görebilirler.

Terazi burcundaki tutulmada her türlü ikili ilişkiler ve denge, ahenk konuları tam gündemimize oturacak. Tutulmaya eşlik eden Vindematrix sabit yıldızı namı diğer “dulluk” sabit yıldızı ve Porrima sabit yıldızı ile kimi kayıplara dikkat çekiyor. Depresyon, kayıplar, boşanmalar, iflasları tetikleyebilir.

Güney Ay düğümü hattındaki tutulma genelde bizleri aşağı çeken, kaybettirmeye müsait bir enerji yapısını taşır. Tutulmaya eşlik eden Lilith, negatif enerjili, kurnaz, çıkarcı ve manipülatör kişileri gündeme getirecek. İlişkiler, gizli sevgililer yada 3. kişiler sebebiyle ağır sınavlardan geçecek. Geçmişte yaptığınız, “Nasılsa haberi olmaz” diye düşündüğünüz kaçamaklar bir bir gün yüzüne çıkabilir.

Negatif enerjiler ile uğraşan kişilerin fütursuzca tehlikeli sularda yüzecekleri bir süreç. Bol bol korunma seçeneklerinden faydalanınız.

Halkalı tutulmalarda “yüzük” teması vardır. Venüs – Satürn lokum açısını arkasına alacak kimi şanslı azınlık ise tüm bu zorlukların üstesinden gelerek ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşıyarak yüzükle ilişkilerini taçlandıracaktır.

Yükselende İkizler burcunu görüyoruz yönetici gezegeni bu tutulmaya 5.evde eşlik ediyor. Çocuklar ile ilgili bazı tatsız konular gündeme düşmeye devam edebilir maalesef. Kimi sanatçılarla ilgili şaşırtıcı olayları izleyebiliriz.

Finansal anlamda zorlayacak bir sürece doğru ilerliyoruz. Mars’ın karelediği tutulma Türkiye için askeri hareketliliğe işaret ediyor. İçteki provokasyonlara karşı da dikkatli olunmalı. Dünya konjonktüründe diplomasiye, uzlaşmaya hiç bu kadar ihtiyaç duyulmamıştı.

Sağlık açısından bağışıklığa önem verilmeli. Böbreklere dikkat etmeli.

Mars-Satürn desteği sağlam ve kalıcı adımlar atılması için destek verirken, su üçgeni ise ne yaşarsanız yaşayın korunup kollandığınızı ve sorun gibi görünen olayların eninde sonunda destekle sonuçlanabileceğine, akışta kalarak içsel sesinize güvenmeniz gerektiğine işaret ediyor.

Evren muhteşem ve henüz anlayamadığımız bir matematiksel sistem üzerine kurulu. Yaşadığımız ya da olasılıklar çerçevesinde var olan her olay bizlere katkı sağlamak içindir. Olayların içerisindeyken fark edemesek de, sonrasında “iyi ki” diyebileceğimiz olayların tetiklenmesi bizlerin fiziksel görüşün ötesinde daha farklı bir farkındalığa sevk ediyor.

 

Bu tutulmanın, her birimizin en yüksek hayrına, kolaylıkla, güzellikle, neşeyle geçmesini temenni ederim.

 

Yıldızın Daima Parlasın

Gülden Güneren

Karma ve Sabian Astrolog

 

 

TERAZİ BURCUNDA PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASININ YÜKSELEN BURÇLARA ETKİSİ

 

KOÇ BURCU

Bu tutulma sizin gündeminize ikili ilişkileriniz taşıyacaktır. Kimileriniz var olan ilişkilerinde yürümeyen sağlıksız yapılardan özgürleşecek, kimileriniz de kaderi yeni karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.  3. Kişilerin hayatınızdaki tetikleyici rol oynamasına izin vermeyin. Öfke kontrolü çok önemli.

 

BOĞA BURCU

Bu tutulma ile gündelik hayatınız hareketleniyor. Rutinleriniz değişecek. Sağlıklı beslenme spor ve diyete başlamak isteyenler için aradığınız itici güç burada. Birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınız arasında ortalığı karıştırmak isteyenlere dikkat.

 

İKİZLER BURCU

Terazi burcundaki bu halkalı ateş çemberi tutulması hayatınıza harika bir aşkı davet ediyor. Hayatınızda zaten aşk varsa, çocuk isteyenlere çocuk fırsatı verebilir. Kimileri hayatına çeki düzen vermek istiyorsa, güzel bir yüzük seçebilir. Unutmayın 3. Kişiler sizi ve ilişkinizi karıştırabilir, temkinli olun, gizli kapaklı işlerden uzak durun.

 

YENGEÇ BURCU

Aileniz, yuvanız, eviniz, taşınmazlarınız bu tutulma ile gündeminizde.  Aile içi dengeleri sağlamak adına kendinize çok yüklenmeyin lütfen.  Denge kurmaya çalışırken içe atılan öfke sonra sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Her duyguyu dozunda deneyimleyin. Kimileri şehir, ev değişikliği yaşayabilir.

 

ASLAN BURCU 

Terazi burcundaki bu tutulmada, gündeminizde kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve sosyal çevreniz olabilir. İletişimde daha sakin olmak bu dönemin anahtarı sizin için. Yeni sözleşmeler, eğitimler karşınıza çıkabilir. Kimileri araba değişikliğine gidebilir. Geçmişten gelen konuşulmamış konular sizi gerebilir, unutmayın denge bu dönem sizin için önemli.

 

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, kazançlarınızı arttırmak adına bazı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Kendi değerinizin ve gücünüzün bir kez daha farkına varacağınız bir süreçtesiniz tadını çıkarın. Bu süreçte kim size destek kim köstek fark edeceksiniz, üzülmeyin, özgürleşmeniz gerekiyor. Kazanımlarınızın tadını çıkarın.

 

TERAZİ BURCU

Terazi burcunda gerçekleşen bu tutulma ile yeni bir hayata başlamak istiyorsanız, tam zamanıdır. Uzun zamandır ayak direttiğiniz konularda özgürleşmek, soru işretlerinden kurtulmak size iyi gelecektir. İmaj değişikliğinde cesur olabilirsiniz. İş ve kariyer konusunda 3. Kişilerin dolduruşuna gelmeyin. İlişkiler ve ortaklıklardaki sınavları kolaylıkla geçeceksiniz.

 

AKREP BURCU

Derin bir değişim dönüşüm süreci sizi bekliyor. Bu tutulma ile takıntı yaptığınız konular sizi zorlayabilir. Kurguladığınız konulara inanarak hareket etmek size kaybettirebilir. Hisleriniz kuvvetlendiği bir süreçtesiniz ama gerçekle hayalli ayırmanız gereken günlerdesiniz.  Meditasyon, içe dönük ruhsal çalışmalar size iyi gelecektir.

 

YAY BURCU

Yeniden hayal kurmanın, umut dolu olmanın tadını çıkarın. Yeni sosyal gruplar içerisinde , arkadaş gruplarınız içerisinde fitne yaymaya çalışanlara dikkat edin. Bu dönemde yapmak istediğiniz projelerinizi, hayallerinizi şimdilik kimseyle paylaşmayın lütfen.  Gereksiz harcamalara dikkat edin lütfen.

 

OĞLAK BURCU

Kariyer hayatınızda yeni ve güçlü bir dönem sizi bekliyor. Gündeminiz özeliniz ve iş hayatınız arasındaki dengeyi kurmak. Eski iş yerinizden teklif alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara fazla iyi niyetle yaklaşmayın. İşinize gösterdiğiniz özeni özel hayatınıza da göstermeniz gerekebilir.

 

KOVA BURCU

İhtiyacınız olan nefesi uzak mesafe yolculuklar, yurt dışı konularında bulabilirsiniz. Kimileriniz karşınıza çıkabilecek yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Hukuki konularda şanslısınız.  İnançlarınızı körü körüne başkalarına kabul ettirmeye çalışmayın lütfen. Yeni fikirlere açık olursanız karlı çıkabileceğiniz dönemdesiniz.

 

BALIK BURCU

Ortak gelirler, bankalar, krediler ve vergiler bu tutulma etkisi ile gündeminizde. Başkaları kaynaklı gelirlerinizde artış olabilir. İhtiyacınız olan romantik ortamı bulamamak sizi biraz gerebilir. Unutmayın geçici bir durum. Hayatınızı yeniden rayına oturturken sakin olmalısınız.