Jüpiter Balık Burcunda

Jüpiter Balık Burcunda

(14 Mayıs 2021 – 28 Temmuz 2021)

“En mükemmel adalet, vicdandır”

Bolluk bereket gezegeni, iyicil Jüpiter 14 Mayıs-28 Temmuz tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek. Jüpiter kendi yönettiği burçta keyifli ve mutlu.

Jüpiter, dokunduğu her şeyi büyütmek ve genişletmek ile ünlüdür. Talih veren, sonsuz fırsatların ve olasılıkların gezegeni her birimize fırsatlar vermek üzere balık burcundaki seyrine başladı. 28 Temmuz’a kadar bize ahlaklı, erdemli olanların, vicdanı ile hayatlarında yol bulanların hak edişlerini dağıtmak üzere sürprizlerini dağıtacak.

Balık burcu Zodyak’ın en son burcudur, yani ruhun bu yolculuğunda tüm egosal ve dünyasal deneyimlerinden geçerek, saf ve ilahi olanın sevgisi ile buluştuğu noktadır. Şefkatli ve merhametli yapısı ile koşulsuz sevgiyi ve vicdanımız olduğunu hatırlatacak.

Kimi ruhlara öyle bir dokunacak ki, deneyimlerinden elde ettiği bilgeliği hayatlarına daha çok yansıtabilecekler. Ruhsal bir genişleme, büyüme başlıyor. Kimi zaman fizik beden, ruhsal genişlemeyi kendisine aitmiş gibi hissettiği için, bu dönemde ödem ve kilo problemleri de görülebilir.

Ruhun yolculuğunda çok önemli bir yerde bulunuyoruz şu an. Bir çoklarımız Jüpiter’in balık burcu seyiri ile birlikte derin bir içe dönüş yaşayacaktır. Özümsenmesi gereken derin, kadim bilgeliğin tüm hücrelerde yeniden uyanacaktır.

Bu süreç içerisinde, ben egosunun gözetilmeyeceği ve yardımlaşmanın, destek olmanın ve paylaşmanın önem kazanacağı günlere yürüyoruz. Çevrenizdeki tüm yaratılmışlar ile Yaradan’ın sınırsız kaynaklarını paylaşmalıyız. Çevremizdekilere karşılık beklemeden yardımcı olmalıyız. Paylaşmalıyız. Paylaştıkça çoğalacağını daima hatırlamalıyız.

Vicdanın ne kadar önemli olduğunu deneyimleyeceğimiz günlere koşar adım ilerliyoruz. Evsizlere, kimsesiz çocuklara uzanacak yardım eli, sadece onarın dünyasını değil sizlerin dünyasını da değiştirecek.

Jüpiter balık bünyesinde; şifacılık, sosyal yardımlaşma, farmakoloji, denizcilik, liman işletmeleri, alkol ve ilaç sektörleri gündem de olabilir. Dini merkezler ve tüm din adamları bu sürecin önde olan konularından olacaktır.

Bu süre içeresinde adalet, hukuki konular ve haklar konusunda önemli olaylar deneyimlenecektir. Ne yaşanırsa yaşansın unutmayın ki sizin iyi tarafını göremediğiniz bir hayır olabilir. Kaosusun içerisinden bir düzen çıkabilir. Bırakın önce bulanık sular dinginleşsin.

Jüpiter’in Balık burcuna geçişiyle birlikte, sezgilerdeki artış deneyimlenebilir. Daha derin, haberci rüyalar görülebilir. Spritüal konulara eğilim artarken, gizemli ve mistik olan konulara merak ve ilgili artabilir.

Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Balık burucunun etkisi ile birlikte ayaklara dikkat edilmeli, ayaklarda ödem oluşma olasılığı bulunmakta. Her türlü bağımlılıklara dikkat edilmelidir. Alkol, madde ya da aşırı yemek yeme, yada bağımlı olan ilişkilere aşırı tutunma arzusu kişilerin alışılmadık hareketler yapmasına neden olabilir.

Jüpiter balık transiti sırasında sanrılara kişi kendini kaptırmamalıdır. İlahi olan ile bağlantı kurma isteğini gerçek dünyadan kopmadan sağlamak önemli.

Kurban psikolojisine girmeden, olayları ele almalısınız. Hayallerinizin peşinde hemen pes etmemeli, kendiniz yorgun ve tükenmiş hissettiğiniz yerde yılmadan yeniden ayağa kalkmalısınız.

 

Merhamet ve vicdanınızın pusulanız olduğu bolluk bereket dolu günler dilerim.

 

 

Yıldızınız Daima Parlasın

Gülden Güneren

Karma Astrolog